Politică

Lupu consideră că partidul său este victima unei diversiuni

30 mai 2014 16:05
Vizualizări: 617
0

Președintele formal al PDM, Marian Lupu, susține că formațiunea pe care o reprezintă este victima unor atacuri murdare, atunci când se declară că face cadouri electorale cetățenilor din țară pentru a-i atrage în rândurile partidului, chiar dacă astfel de cazuri au fost surprinse în diferite localități.

La o emisiune televizată de pe 29 mai, la care a participat, Marian Lupu a fost întrebat despre cadourile electorale împărțite prin țară prin reprezentanțele Moldtelecom. Astfel de declarații au fost făcute anterior de președintele PCRM, Vladimir Voronin, care a anunțat că are dovezi ale acestor ilegalități.

”Nici un om, care vine la Partidul Democrat nu vine pe motiv de cadouri sau pe motiv de bani. Sunt oameni de mare valoare, sunt oameni de treabă, pe care eu îi stimez foarte mult și le spun: dragi mei, cine vrea aderați, veniți, noi vă așteptăm, fiind-că noi avem nevoie de oameni de valoare la partid”, a declarat Lupu, negând cu vehemență posibilitatea coruperii electoratului, chiar dacă membrii formațiunii sale au fost surprinși împărțind pomeni cu diferite ocazii.

Pe data de 19 martie curent, președintele PCRM, Vladimir Voronin, a declarat în cadrul unei emisiuni televizate că, partidul condus de oligarhul Plahotniuc cumpără electoratul cu bani sau pungi cu alimente, astfel impunându-i să adere la PDM.

”În toate raioanele există structuri ale companiei ”Moldtelecom”, care are și o mulțime de depozite. La aceste depozite se aduc cu camioanele produse alimentare.  Ministrul Tehnologiei Informației și Comunicațiilor este controlat de democrați. Ei au listele tuturor locuitorilor din localitățile în care se deplasează conducerea. Intră la om acasă, îi fac un card de plastic și îi dau să semneze pe o listă, cum că el este membru al Partidului Democrat. Și îi dau pachetele cu produse, dar și bani”, a explicat liderul comuniștilor.

La începutul lunii curente, agenția OMEGA a primit mai multe fotografii care demonstrează coruperea alegătorilor de reprezentanții Partidului Democrat, care aparține de facto omului de afaceri cu o reputație dubioasă, Vladimir Plahotniuc.

În pungile alimentare ”democratice”, acordate de partidul oligarhului locuitorilor din regiunea găgăuză, se găsește obligatoriu și votcă.

Reprezentantul lui Plahotniuc în regiune, Nicolai Dudoglo, susține într-o felicitare pusă în pungă că pentru el ”este o mare responsabilitate asigurarea unei vieți demne de câștigători pentru veterani”.

Este cunoscut faptul că, cu astfel de pungi cu băutură, pregătite de Plahotniuc, a fost umplut depozitul oficiului Moldtelecom din Ceadâr-Lunga, iar conținutul pungilor a fost asigurată din contul filialei întreprinderii moldo-rusești Moldovagaz din regiune.

 

 

Votaţi articolul
Vă invităm să apreciaţi acest articol. Votând, Dvs stabiliţi rating-ul articolului:
Actualitate
(0,00)
Factologie
(0,00)
Surse
(0,00)
Rating
(0,00)
Rating-ul este media tuturor aprecierilor
Delicious Digg reddit Facebook StumbleUpon Google Yahoo Twitter Netvibes LinkedIn Live Journal Scoop Sphinn Furl Technocrati Live FrigG
 
Загрузка...
Загрузка...
Ştiri / Arhivă
<decembrie 2018>
LMaMiJVSD
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Яндекс цитирования Rambler's Top100